Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tudd meg miért születtél erre a földre!
  2015-09-10 23:50:38, csütörtök
 
   
  Tudd meg miért születtél erre a földre!
A maják megválaszolják kérdéseid!






Biztosan benned is megfogalmazódott már legalább egyszer az a kérdés, hogy mi keresni valód van ezen a földön és pontosan milyen célod is van ebben az életben.

Szenvedned kell, vagy boldognak lenned? Másokat kell szolgálnod, vagy másoknak kell téged? Megannyi megválaszolatlan kérdés létezik, amelyre most választ kaphatsz a majáktól, a legbölcsebb ősi civilizációtól!


Denevér - Tzootz (július 26-augusztus 22.)

Egy nagyon izgalmas élet a tiéd, aki élete során megannyi dolgot megél és egyre többet lát a világból. Az ezekből az élményekből szerzett tapasztalatod és személyiséged igazi vezetőt csinálnak belőled, amelyet csupán észre kell venned és kamatoztatnod kell. Az a te földi küldetésed, hogy tereld az embereket a jó út felé és vezetőjük légy.


Skorpió - Dzec (augusztus 23-szeptember 19.)

Nem tartozol azok közé, aki képes elfelejteni az embereknek minden neked vagy a szeretteidnek okozott fájdalmat, sérelmet, szenvedést. Ez a tulajdonságod kissé gátol téged abban, hogy száz százalékig meg tudj bízni az emberekben. Emiatt kialakul benned egy féltékenységi és birtoklási vágy is, ami nem sok javadra válhat. A te földi küldetésed az, hogy ezen a tulajdonságodon felül kerekedj és megtanulj ezáltal boldog lenni.


Szarvas - Keh (szeptember 20-október 17.)

Ha ebben a maja jegyben születtél, akkor te a szeretetre születtél ezen a földön. A te földi küldetésed szeretni az embereket és szeretettel fogadni azt a sok jót és önzetlenséget, amit mások nyújtanak feléd. A nagy szíved miatt kissé érzékeny vagy, ezt meg kell tanulnod leküzdeni és megerősödni.


Bagoly - Moan (október 18-november 14.)

Te az az ember vagy, aki folyamatosan keresi a helyét a világban, de igazából soha nem érzed azt, hogy végre megpihenhetsz. A te földi küldetésed az, hogy megtapasztald a jót és a rosszat és tanulj belőle, ami az utazásod során téged ér. Emellett mivel nem állsz mindig stabil lábakon meg kell tanulnod megerősödni.


Páva - Cutz (november 15-december 12.)
Mindig is olyan személy voltál, aki nem szeretett elveszni a tömegben, szereted ha körülötted forog a világ. Emiatt az élet minden területén kemény harcokat kell megvívnod, hogy elérd a céljaid. A földi küldetésed az, hogy sikerüljön elérned ezt a célt, ahol önmagad lehetsz, eközben pedig meg kell tanulnod azt, hogy a szerénység mekkora erény.


Gyík - Xibkay (december 13-január 9.)

Az egész életed a zárkózottság jellemzi, az, hogy burkot vonj magad köré. Nehéz feladat számodra feloldódni társaságokban, bármennyire meglepő, sokszor még a régi barátaid között is. A földi küldetésed ebben rejlik, hogy megtanulj megnyílni és közel merj engedni magadhoz másokat.


Majom - Batz (január 10-február 6.)

Az ötleteid miatt segítened kell az embereken és az emberiségen, mert a kreativitásod határtalan. Nagyon hasznos tanácsokkal tudsz szolgálni másoknak, emiatt a földi feladatod az, hogy az arra rászorulók “szemetes ládája" legyél és segítsd őket.


Sólyom - Coz (február 7-március 6.)

A tekintetedben van a legnagyobb erényed, a szemedből ugyanis sok minden sugárzik. Példás viselkedésed és erkölcsi nézeteid miatt erős személyiséget sugárzol a környezeted felé. A földi küldetésed, hogy vezesd, tereld az embereket.


Jaguár - Balam (március 7-április 3.)

Igazi szenvedéllyel éled meg az élet minden csodáját, tele vagy energiával, ennek ellenére mégsem tudsz sokáig egy boldognak tűnő párkapcsolatban maradni. Az a küldetésed, hogy megtanulj hűséges maradni és az is maradj azzal szemben, aki szívvel-lélekkel szeret téged.


Kutya - Pek (április 4-május 1.)

Nagyon sok pozitív tulajdonsággal rendelkezel, amit nem mert másokkal szemben megmutatni, pedig nem csak magadnak, hanem a másik félnek is jót tennél vele. Az a feladatod ebben az életben, hogy adj és adj másoknak és megtanulj megnyílni előttük.


Kígyó - Kaw (május 2-május 29.)

Kettős személyiség vagy, akinek van sok jó és sok rossz tulajdonsága is. A földi küldetésed, hogy megtanuld a jó oldal felé terelni az életed és megmutasd másoknak is, hogy tudsz csak jó lenni.


Nyúl - Tzub (május 30-június 26.)

Élettel teli, vidám, energikus személy vagy, aki sokszor megfeledkezik mások érzéseiről és beletaposol mások lelki világába. A földi küldetésed, hogy változtass ezen a hozzáálláson és ne vedd fél vállról mások érzéseit.


Teknős - Aak (június 27-július 25.)

A kisugárzásod és a személyiséged különlegessé tesz, ami miatt így vagy úgy, de kihívod mások figyelmét. Titkolózó, zárkózott emberré válsz emiatt, aki nem szeretne megnyílni az embereknek. A földi küldetésed, hogy kissé meg tudj nyílni és mások titkait a sírig magadban tartsd.

Forrás: http://joportal.hu
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Címkék: megválaszolatlan, megfogalmazódott, tulajdonságodon, párkapcsolatban, civilizációtól, tulajdonsággal, megválaszolják, tekintetedben, féltékenységi, társaságokban, tulajdonságod, tapasztalatod, szeretteidnek, kamatoztatnod, személyiséged, szenvedéllyel, megpihenhetsz, megtapasztald, személyiséget, kreativitásod, önzetlenséget, megfeledkezik, viselkedésed, zárkózottság, kisugárzásod, különlegessé, tulajdonsága, folyamatosan, hozzáálláson, tanácsokkal, beletaposol, megerősödni, szeretettel, legbölcsebb, személyiség, rendelkezel, maják megválaszolják, nagyon izgalmas, élményekből szerzett, embereknek minden, szeretteidnek okozott, tulajdonságod kissé, tulajdonságodon felül, maja jegyben, szeretetre születtél, nagy szíved, utazásod során, élet minden, földi küldetésed, szerénység mekkora, egész életed, zárkózottság jellemzi,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Próbálkozni kell ahhoz,  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Beney Zsuzsa  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  képre írva  Április 22. a Föld napja,  A lelki élet nem arról szól, ....  Emlék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Föld napja április 22  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Zilahy Lajos gondolata  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Jó éjt  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 23  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Esti kép  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Föld napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Kellemes esti időtöltést  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  A fák lelke  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Két tekintet van  Facebookon kaptam Krisztinától  Fodor Ákos költő,  Két tekintet van  Ez a jó az alvásban.  A lelki élet nem arról szól, ....  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Búzaszentelés  Ébredj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Alakot vált...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Naplemente  A végzet az  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató 
Bejegyzés Címkék
maják megválaszolják, nagyon izgalmas, élményekből szerzett, embereknek minden, szeretteidnek okozott, tulajdonságod kissé, tulajdonságodon felül, maja jegyben, szeretetre születtél, nagy szíved, utazásod során, élet minden, földi küldetésed, szerénység mekkora, egész életed, zárkózottság jellemzi, régi barátaid, ötleteid miatt, kreativitásod határtalan, földi feladatod, arra rászorulók, legnagyobb erényed, szemedből ugyanis, környezeted felé, boldognak tűnő, másik félnek, személyiséged különlegessé, sírig magadban, megválaszolatlan, megfogalmazódott, tulajdonságodon, párkapcsolatban, civilizációtól, tulajdonsággal, megválaszolják, tekintetedben, féltékenységi, társaságokban, tulajdonságod, tapasztalatod, szeretteidnek, kamatoztatnod, személyiséged, szenvedéllyel, megpihenhetsz, megtapasztald, személyiséget, kreativitásod, önzetlenséget, megfeledkezik, viselkedésed, zárkózottság, kisugárzásod, különlegessé, tulajdonsága, folyamatosan, hozzáálláson, tanácsokkal, beletaposol, megerősödni, szeretettel, legbölcsebb, személyiség, rendelkezel, élményekből, elfelejteni, bármennyire, emberiségen, környezeted, küldetésed, sikerüljön, százalékig, szeptember, birtoklási, változtass, feloldódni, rászorulók, körülötted, szeretetre, érzéseiről, emberekben, határtalan, szolgálnod, szenvedést, szerénység, szenvedned, embereknek, legnagyobb, megmutatni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2819
  • e Hét: 17691
  • e Hónap: 31596
  • e Év: 161303
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.